luni, mai 27, 2024
AcasăActualitate14 partide și un independent și-au depus liste de candidați în Vrancea...

14 partide și un independent și-au depus liste de candidați în Vrancea pentru alegerile parlamentare

Biroul Electoral Județean de Circumscripție Vrancea a încheiat aseară, târziu, primirea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, atât la Camera deputaților, cât și la Senat. Nu mai puțin de 14 partide s-au înscris în cursă, dar și un independent, în persoana directorului Ocolului Silvic Focșani, Gică Duță, membru PSD și candidat în urmă cu mai mulți ani pentru Parlament.

Cei 14 competitori electorali care s-au înscris în cursă sunt, în ordinea depunerii candidaturilor, următorii: Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, Partidul Național Liberal, Partidul Social Democrat, Partidul Mișcarea Populară, Partidul Vrancea Noastră, Partidul România Unită, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, Alianța Electorală Alternativa Națională 2016, Partidul Alianța Noastră România, Uniunea Salvați România, Partidul Socialist Român, Partidul România Mare, Partidul Verde și Partidul Ecologist.

Biroul Electoral Județean a emis decizii de admitere doar în cazul primelor patru partide care și-au depus listele, respectiv Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, Partidul Național Liberal, Partidul Social Democrat, Partidul Mișcarea Populară, urmând ca celelate candidaturi să fie dezbătute în prima ședință a BEJ.

Candidaturile pot fi contestate la Tribunalul Vrancea, la Secția de Contencios, unde există pregătite două complete pentru acest scop.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu