AcasăSocietate10 jocuri de păcănele online care au fost inspirate din filme celebre

10 jocuri de păcănele online care au fost inspirate din filme celebre

Sloturile online au devenit o formă populară de divertisment pentru milioane de oameni. Pentru o asemenea cerere există și o ofertă pe măsură, cazinourile online licențiate având peste 2500 de jocuri cu tematici diverse. Păcănelele inspirate din filme celebre sunt foarte căutate, în special de fanii producțiilor respective. Dacă ai un film preferat, poate găsești și slotul cu același nume. Astfel, te vei simți în mijlocul acțiunii de fiecare dată când vei da „Spin”, trăind emoții aparte alături de personajele îndrăgite. Este posibil să regăsești jocul potrivit chiar în lista de mai jos, cu titluri disponibile pe https://mrbit.ro/ro.

GAME OF GLADIATORS UPRISING

Filmul „Gladiator” a inspirat mai mulți producători de jocuri pentru cazinouri online. Cei de la Play’n Go au creat „Game of Gladiators Uprising”. Împăratul roman este chiar deasupra grilei, urmărind ce se petrece pe role. Există trei simboluri Wild: Spartacus (adaugă între 3 și 5 Wilds pe role), Bellka (adaugă între 1 și 2 role Wild) și Emperor Gaius (adaugă între 2 și 3 Wilds cu multiplicator 2).

JUMANJI

Filmul care îl are în rol principal pe Dwayne Johnson a avut o continuare pe măsură, prin jocul produs de NetEnt. Primul lucru care atrage atenția este grila cu structură atipică. Sunt 5 role și număr variabil de rânduri (3 pe coloanele 1 și 5, 4 pe coloanele 2 și 4, 5 pe coloana 3). Simbolurile sunt animale sălbatice: leu, rinocer, crocodil, pelican. Minim trei simboluri Scatter activează Board Game. Sunt și alte funcții speciale: Sticky Wines, Monsoon Wilds, Monkey Mayhem, Wild Stampede.

NARCOS

Slotul surprinde momentul răfuielii dintre oamenii lui Carlos Escobar și reprezentanții Departamentului de luptă Antidrog. Astfel, personajele de pe role au armele de foc îndreptate unele spre celelalte. Trei pictograme cu Escobar după gratii inițiază jocul bonus, în care simbolurile speciale primesc valori cash. De asemenea, trei simboluri Free Spins declanșează 10 rotiri gratuite cu o „avalanșă” de Wild-uri.

PLATOON WILD PROGRESSIVE

Filmul „Platoon” (Plutonul) a avut o distribuție de excepție, cu Charlie Sheen, Willem Dafoe, Johny Depp și Forest Whitaker. Acțiunea slotului se desfășoară în junglă, elementele vizuale încadrându-se în semantica războiului. Este o păcănea cu variație medie, care acordă plată regulată între rotiri, dar trebuie să ai răbdare pentru câștigurile mai mari. Jocul beneficiază de un jackpot progresiv care ajunge la 2500x miza.

GAME OF THRONES

Este un slot bazat pe mecanism Megaways, cu 243 de linii de plată. „Urzeala tronurilor” este o confruntare permanentă între cele patru case nobiliare Baratheon, Lannister, Stark și Targaryen. Blazoanele acestora apar stivuite și au o importanță deosebită în timpul secvenței de rotiri gratuite, fiecare venind cu un multiplicator diferit. Cu cât mai mare este multiplicatorul, cu atât mai puține sunt rundele suplimentare.

CREATURE FROM THE BLACK LAGOON

Introducerea jocului este o animație care prezintă o creatură înfricoșătoare ieșind din apa lagunei negre. Monstrul întinde mâna spre tine, dar filmul se oprește înainte ca ghearele să iasă prin ecran și să te înhațe. Apare grila, care este în culori calde și prezintă personajele care sunt gata să plece în căutarea creaturii. De fiecare dată când apare un Wild pe role, primești un Respin.

THE EXPENDABLES MEGAWAYS

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li și Dolph Lundgren sunt numai câțiva dintre actorii imenși care au jucat în „The Expendables” și care apar și pe coloanele slotului Megaways cu 117.649 de modalități de plată. Simbolurile Wild (Plăcuța aurie) înlocuiesc orice alt simbol, cu excepția celor Scatter și Glonț. Simbolurile Scatter (Craniul Auriu) sunt cele care inițiază secvența de rotiri gratuite. Pentru 4 Cranii Aurii primești 12 rotiri, pentru 5 Cranii primești 16 rotiri, pentru 6 Cranii primești 20 de rotiri, iar pentru 7 Cranii primești 24 de rotiri.

RAMBO

Sylvester Stallone apare în mai multe jocuri de păcănele. Nu putea lipsi din slotul inspirat din Rambo, în care este personaj principal. Pictogramele principale, pe lângă Stallone, sunt lada cu gloanțe, grenada, tolba cu săgeți și maceta. Jocul are mai multe simboluri speciale: Scatter (cobra – 5 cobre pe grijă acordă 50 de rotiri gratuite), Wild, Wild cu multiplicator, Wild cu exploziv (expandabil).

JURASSIC PARK GOLD

Simbolurile sunt împărțite în două categorii: oameni și dinozauri. Logo-ul filmului „Jurassic Park” este simbol Wild care are atașat un multiplicator de la 2x la 5x. Țânțarul în blocul de gheață este simbol Scatter, ce poate declanșa mai multe jocuri bonus, precum rotiri gratuite, rotiri gratuite cu Velociraptor, rotiri gratuite Spinosaurus, rotiri gratuite Tyrannosaurus Rex sau Wildstorm. Sunt și cinci jackpoturi fixe.

ALICE IN WONDERLAND

Filmul animat „Alice în Țara Minunilor” ne-a fermecat copilăria. Slotul reînvie amintiri frumoase pentru nostalgici, pisica și iepurașul fiind printre cele mai drăgălașe pictograme. Ceasul de buzunar este Wild, iar ceainicul este simbol Scatter, care declanșează 10 rotiri gratuite cu Wild stivuit dacă se oprește pe grilă în minim trei exemplare. De asemenea, ceainicul este cel mai valoros simbol, plătind până la de 250 de ori miza rotirii.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu