ULTIMA ORĂ Elevi mobilizați de profesori pentru mitingul PSD, la școlile din Focșani

0
1167

Informații despre presiunile care se fac pentru strângerea unui număr cât mai mare de oameni la mitingul lui Dragnea&co pentru corupție și hoție – sau cum le place lor să spună ”împotriva abuzurilor” – apar zi de zi, oră de oră. În afara primăriilor și consiliilor județene controlate de PSD, se pare că inspectoratele școlare au un rol foarte important în operațiunea de adunare a oamenilor pentru mitingul PSD de sâmbătă, 9 iunie. Iar Inspectoratul Școlar Vrancea, condus de activiști PSD, nu poate face excepție. Am scris despre faptul că IȘJ nu a mai aprobat nicio excursie a elevilor în ziua de 9 iunie, pentru că toate autocarele ”trebuie” folosite de PSD pentru a transporta oamenii la miting. Iată că nici directorii unităților de învățământ nu se dezmint, mai ales cei dedicați partidului.

 

Un astfel de exemplu îl reprezintă Școala Postliceală Sanitară Hippocrate din Focșani (unitate de stat). Directorul instituției, Cristina Nedelcu, este activist PSD și soția fostului consilier județean PSD Vrancea, Gabriel Nedelcu, cadru didactic la Școala Hippocrate și legat de fondurile publice. Conform informațiilor noastre, profesorii au primit dispoziție de la directorul instituției să adune cât mai mulți elevi pentru mitingul PSD de sâmbătă. Elevilor li se spune că trebuie să meargă la miting, plecarea fiind programată sâmbătă, la ora 15.00, la sediul școlii, iar întoarcerea acasă urmând să se producă în noaptea de sâmbătă spre duminică. Transportul va fi asigurat cu, poate nu ghiciți, autocarul școlii!!!! Cum e cu ”să nu se facă politică în școli”?

Contactată telefonic, Cristina Nedelcu ne-a declarat că nu are niciun fel de implicare în această acțiune și a negat că se pregătește plecarea la mitingul PSD a elevilor și a profesorilor de la școala pe care o conduce.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentULTIMA ORĂ Pompierii au salvat un pui de pisică
Articolul următorFOTO VIDEO Patru zile de sărbătoare a cărții la Focșani. Ce au pregătit organizatorii