Pacient COVID-19 sunat de Poliția Locală, pentru verificări, la două zile după ce acesta murise

0
862

Lipsă de colaborare și de interes (cel puțin) între instituțiile statului implicate în activitățile de limitare a răspândirii virusului COVID-19. Un focșănean a relatat, pe Facebook, o întâmplare ai cărei protagoniști au fost membrii familiei sale și Poliția Locală Focșani. Vali Dima spune că polițiștii locali au sunat pe telefonul mobil al tatălui său să verifice dacă acesta, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, respectă regulile de carantină, la două zile după bărbatul decedase la spital!?!
”Nu știe stânga de dreapta?!
Vineri, 6 noiembrie 2020, Poliția Locală Focșani sună direct pe numărul de mobil al tatălui meu, pentru a confirma prezența la domiciliu (carantină DSP). Răspunde mama, care le comunică, stupefiată, faptul că soțul nu poate vorbi cu ei, pentru că decedase cu mai bine de 48 de ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon”! Evident, nu a primit niciun răspuns la întrebarea „Dar dumneavoastră nu comunicați deloc?”!
Mi-am amintit acum, la a 4-a vizită a Poliției Locale din ultimele 6 zile (dar la domiciliul meu), vorba apăsată a unui locțiitor de unitate militară serioasă, care, într-o problemă minimă de comunicare inter-departamentală, tună răspicat: „Nu știe stânga de dreapta?!”. Dumneavoastră cum apreciați treaba asta?”, a scris Vali Dima. Postarea sa a fost urmată de numeroase mesaje prin care oamenii își exprimă neîncrederea în acțiunile autorităților, unii dintre ei povestind alte situații care ridică multe semne de întrebare.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!