FOTO VIDEO Ministrul Agriculturii s-a aprovizionat cu produse la Târgul „Fabricat în Vrancea”. Petre Daea s-a împrumutat de bani

0
1588

Târgul “Fabricat în Vrancea”, eveniment în cadrul Festivalului Viei și Vinului Bachus 2019, s-a deschis astăzi la Muzeul Satului din Crângul Petrești. Peste 20 de producători de vinuri, dar și din domeniul alimentar, precum și producători atestați și meșteri populari din Vrancea și-au deschis standuri, așa cum se întâmplă la expozițiile tradiționale. Printre cei care au venit la eveniment s-a aflat ministrul Agriculturii, Petre Daea, care nu a ratat ocazia de a sta de vorbă cu producătorii, dar și să-și facă unele cumpărături.

În afară de vin, Petre Daea a cumpărat brânză, miere de albine, pâine, măști din lemn tradiționale, șosete de lână. La un moment dat, ministrul a rămas fără bani și a fost împrumutat de prefectul Ticu Constandache, care l-a însoțit peste tot pe ministru. “Mai ții minte cât mi-ai dat?”, i-a sus ministrul prefectului, răspunsul acestuia fiind în glumă: “Până acum, domnule ministru, 1.000 de lei”. Ministrul Daea a venit însoțit de Marian Oprișan și de ambasadorul Rusiei la București, fiind urmat la standuri de primari și consilieri PSD.