joi, iulie 18, 2024
AcasăActualitateFOTO Peste 3.000 de muncitori lucrează la Autostrada Buzău-Focșani

FOTO Peste 3.000 de muncitori lucrează la Autostrada Buzău-Focșani

La ora actuală se lucrează la toate cele 4 loturi ale Autostrăzii Buzău-Focșani, parte din Autostrada Moldova – A7. Stadiul lucrărilor este între 12% și 15%, conform reprezentanților Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Antreprenorul general al acestor lucrări este asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL (firmele controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu). Mobilizarea este una impresionantă: peste 3.200 de muncitori și circa 1.000 de utilaje.
Iată, mai jos, ce se lucrează în această perioadă pe cele 4 loturi:
– Șantierul tronsonului 1 Buzău – Vadu Pașii: lucrări în execuție – amenajare drumuri acces; orare, armare și betonare piloți la podul peste râul Buzău; forare, armare și betonare piloți la pasajul superior peste calea ferată. În șantier sunt mobilizați un număr de 849 de muncitori și 252 de utilaje.
– Șantierul tronsonului 2 Vadu Pașii – Râmnicu Sărat: lucrări în execuție – amenajare drumuri acces; execuție strat de formă; execuție strat inferior de fundație balast; forare, armare și betonare piloți la podul peste canal; forare, armare și betonare piloți la podul peste râul Râmnicu Sărat și DN22; montare elemente prefabricate la nod rutier. În șantier sunt mobilizați un număr de 800 de muncitori și 244 de utilaje.
– Șantierul tronsonului 3 Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni: lucrări în execuție – amenajare drumuri acces; execuție umplutură; execuție saltele din material granular la nod rutier; execuție piloți forați la pod pe drum de exploatare; demolare capete piloți la podul peste DJ205R și pârâul Râmna; execuție beton de egalizare la podul peste DJ205R și pârâul Râmna; amenajare platformă la pasajul superior pe DN2N peste calea ferată; săpătură pentru fundație; execuție beton de protecție; montare aripi prefabricate la nod rutier; execuție beton de pantă la nod rutier; montare elemente prefabricate. În șantier sunt mobilizați un număr de 790 de muncitori și 245 de utilaje.
– Șantierul tronsonului 4 Mândrești Munteni – Focșani: lucrări în execuție – amenajare drumuri acces; execuție umplutură; execuție saltele din material granular; armare radier la podul peste DN23; armare radier la podul peste DJ204D; cofrare și betonare la podul peste DJ204D; armare radier la podul peste DJ205P; cofrare și betonare la podul peste DJ205P; armare radier la podul peste breteaua 1 de la nodul rutier 6; cofrare și betonare la podul peste breteaua 1 de la nodul rutier 6; armare radier la pasaj superior peste calea ferată; cofrare și betonare la pasaj superior peste calea ferată. În șantier sunt mobilizați un număr de 800 de muncitori și 258 de utilaje. (sursa: CNAIR)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu