Bărbat prins sub un tractor, la Vizantea Livezi

0
1468

UPDATE    Astăzi, 30 iulie, în jurul orei 09:00, paramedicii din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra au fost solicitaţi să intervină în localitatea Vizantea –Livezi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane care s-a răsturnat cu tractorul, pe care îl conducea într-o curte. Până la sosirea echipajului la faţa locului, cetăţenii, martori ai evenimentului, au reuşit să extragă victima de sub tractor. Paramedicii au preluat victima, de sex masculin, în vârstă de 56 de ani, care acuza dureri lombare, şi au transportat-o cu ambulanţa SMURD la U.P.U. Focşani. (ISU Vrancea)

Accident, în această dimineață, în comuna Vizantea-Livezi. Din primele infiormații, un bărbat s-a răsturnat cu tractorul și a fost prins sub autovehicul. Se pare că bărbatul este conștient. La fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj de prim ajutor de la Stația de Pompieri Vidra.

În urmă cu un an, viceprimarul comunei Vizantea-Livezi, Emil Găman, a fost prins sub un tractor și și-a pierdut viața. După câteva luni, și soția acestuia a suferit un accident asemănător, cu urmări grave.

Foto: arhivă