duminică, mai 19, 2024
AcasăAdjudApelați 112 dacă vedeți acest minor!

Apelați 112 dacă vedeți acest minor!

UPDATE    Minorul a fost găsit de către echipele de căutare. Alături de polițiști, la activități au participat jandarmi, pompieri, voluntari.

La data de 20 iulie a.c., ora 17.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Poliția Municipiului Adjud au fost sesizați de către un bărbat din comuna Tănăsoaia, sat Costișa de Sus, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 12.00, fiul său, RADU DORIAN ANDREI, în vârstă de 11 ani, din aceeași localitate, ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,30 m, aproximativ 30 kg, păr șaten, ochi căprui, fața ovală. La data dispariţiei minorul era îmbrăcat cu pantaloni jeans scurți, tricou de culoare albă și purta papuci de culoare albă.

În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării minorului. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu