O tânără mămică are nevoie de ajutorul nostru!

0

Viața este, uneori, nedreaptă cu unii dintre noi și ne lovește atunci când ne bucurăm mai mult de ea. O adevărată tragedie se petrece, în aceste zile, într-o familie tânără, din Vrancea.Roxana Dragomir, de 26 de ani, a aflat, în urmă cu câteva luni, că are cancer. Era însărcinată în luna a șasea iar vestea a căzut peste ea ca un trăznet. A reușit să nască un bebeluș sănătos, după care starea ei de sănătate s-a agravat, i-a fost amputat un picior după care boala a evoluat rapid în metastaze. Cei doi soți, prietenii și familia fac tot posibilul ca starea de sănătate a Roxanei să se amelioreze, însă acest lucru presupune costuri mari, sume de bani de care nu dispun.

 

Mai jos puteți citi povestea Roxanei, o fată pe care viața a încercat-o mult prea devreme.

Roxana una din cele mai blande si calde fiinte existente ,a aflat intr-o zi de ianuarie ,anul trecut ,la varsta de 26 ani ca este gravida.Toata fericirea,emotiile si implinirea i s-au naruit in luna a patra de sarcina ,atunci cand de la o banala durere de genunchi s-a ajuns de la analize si investigatii dure pana la crudul diagnostic de tumoare maligna.Micuta Maya era singura speranta si incurajare in noptile albe pline de lacrimi si intrebari fara raspuns ale mamei ei.Din nefericire doctorii au pus-o pe Roxana in cea mai grea cumpana,intreband-o ce alege:”Pe Maya sau propria-i viata!?”Roxana a ales-o pe Maya deoarece pentru ea ,aceasta este viata.Pentru a supravietui a trebuit ca Maya sa vina pe lume prematur iar mamei sa i se amputeze piciorul.Roxana a vazut-o pe Maya doar la nastere cateva secunde,urmand ca ea sa fie ținută la incubator iar Roxana trimisa la alt spital pentru amputarea piciorului.
Dupa o luna s-au reintalnit si parca totul revenea la normal.Roxana a dat dovada de mult curaj si optimism in ciuda durerilor groaznice avute dupa operatie, incurajata fiind de toti cei apropiati sa treaca si sa-si accepte „noua viata” ,caci tot ce conta era linistea ce o gasea tinundu-si fata in brate.La scurt timp ,intr-o noapte nu a mai putut respira foarte bine si a fost internata din nou , afland ca boala si-a facut din nou aparatia ,de data aceasta fiind diagnosticata cu metastaza pulmonara.Nici Roxana nici familia ei nu au renuntat la lupta si au plecat de urgenta catre o clinica din Turcia pentru a o restabili.In prezent s-au inceput sedintele de chimioterapie iar costurile sunt foarte mari si din acest motiv Roxana are nevoie de ajutorul nostru pentru a castiga lupta si pentru a reveni acasa alaturi de Maya!
Povestea Roxanei poate avea un final fericit, iar noi putem fi autorii acestui final. Împreună putem face o minune!

Oricine poate ajuta această familie o poate face în contul cumnatei sale, afișat.  RO52BRDE140SV54723271400 BRD România

COD SWIFT BRDEROBU

Titular Dragomir Alin Cristian. Puteți să-l contactați și pe contul de Facebook https://www.facebook.com/alin.cristian.58  sau îl puteți contacta la numărul 0769 293 367.