Vineri vor fi premiate firmele de succes din Vrancea

0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea organizează vineri, 16 noiembrie, a XXV-a ediție a “Topului Firmelor de Succes din Județul Vrancea”. Clasamentele cuprind primele 10 firme, structurate pe grupe, domenii de activitate și clase de mărime – microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari. Criteriile utilizate la elaborarea Topului Firmelor sunt: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat.
”Topul Firmelor este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea, în
conformitate cu articolul 4 litera m din Legea Camerelor de Comerț și Industrie din România nr. 335/2007. Clasamentul a fost realizat prin prelucrarea datelor din situațiile financiare ale firmelor pe anul 2017, conform unei metodologii unitare, aprobate de Comisia de realizare a Topului Național și aplicată la nivelul întregului Sistem Cameral din România.
În acest an, au fost înscrise în procesul de selecție 37.484 firme, dintre care 9.226 au depus
bilanțuri. Au îndeplinit condițiile de bază și au intrat în competiție 2.606 firme. În Topul Firmelor din acest an s-au clasat 1.516 firme pe primele zece locuri la 7 domenii de activitate.
Cu această ocazie, C.C.I.A. Vrancea a editat și Catalogul “Topul Firmelor”, publicație anuală care se distribuite tuturor agenților economici premiați și nu numai, tuturor Camerelor de Comerț teritoriale, băncilor, instituțiilor publice, ambasadelor României în străinătate, reprezentanțelor diplomatice străine în România, în special birourilor economice din cadrul acestora, Oficiilor Consulare etc.” (Departamentul Comunicare al C.C.I.A. Vrancea)