VIDEO Simpozion medical la Focșani pe tema prevenirii infecțiilor

0
Între 16-17 mai 2019, la Focșani se organizează Simpozionul Prevenirea Infecțiilor Focșani (SPIF). Acest eveniment, aflat la a IV-a ediție, cu tema principală ”Abordări actuale în prevenirea și controlul infecțiilor”, include dezbateri ale unor problematici majore atât la nivel național cât și internațional, precum rezistența la antimicrobiene, prevenirea și controlul infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând vaccinarea.
Simpozionul oferă o excelentă oportunitate de networking pentru cei implicați în controlul și prevenirea infecțiilor, creeând cadrul perfect pentru împărtășirea experiențelor, ideilor, problemelor, provocărilor, cu unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu atât din România cât și din afara granițelor.
SPIF este destinat atât medicilor de diverse specialități cât și asistenților medicali, biologilor, biochimiștilor și farmaciștilor, fiind creditat atât de Colegiul Medicilor (CMR) cât și de Ordinul Asistenților Medicali (OAMMR).
Anul acesta, pe durata a 2 zile, SPIF-ul va încerca să vă surprindă printr-un program științific bogat și variat, presărat generos cu ospitalitate vrânceană. Evenimentul este organizat de Restaurantul Grand’Or
SURSA: SPIF 2019