VIDEO Polițist campion mondial de karate

0

Imnul național a cântat pentru un  polițist devenit campion mondial la karate.

Mihai Tâmpeanu, polițist în Galați, a cucerit aurul la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, organizat în acest sfârșit de săptămână la Cluj, la proba kata individual seniori.

Și performanțele colegului nostru la această competiție de karate, unde au participat peste 2.000 de concurenți din 47 de țări, nu s-a oprit la atât.

 

El a obținut alte două medalii de argint la probele enbu masculin și enbu mixt, dar și o medalie de bronz la proba kata – echipe masculin, seniori.

Obținerea aurului reprezintă pentru Mihai împlinirea visului de a-și completa palmaresul din care nu lipsește nicio altă medalie.

„E recunoașterea supremă a milioanelor de ore de antrenament, a momentelor dificile depășite cu greu, a nevoilor și a interdicițiilor pe care le are un sportiv de performanță. Simți că ești în al nouălea cer!”, spune polițistul, după mai bine de 20 de ani de activitate compețitională neînreruptă.

Colegul nostru are 30 de ani, este căsătorit și are un băiețel de 2 ani, despre care speră să îi calce pe urme și să urce și el într-o zi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.