Un focșănean condamnat pentru trafic de migranți și altul din Garoafa care nu a vrut să muncească în folosul comunității au ajuns la pușcărie

0

Marți, ora 14.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au organizat o acţiune pe raza municipiului Focșani, pentru depistarea persoanelor pe numele cărora sunt emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi care se sustrag de la executarea acestora. Astfel, a fost depistat un bărbat, de 43 ani, din municipiul Focșani, pe numele căruia Curtea de Apel Galați a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți și a fost încarcerat în Penitenciarul Focșani.

Tot ieri, la ora 15.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Garoafa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Garoafa, sat Ciușlea, față de care instanța a dispus înlocuirea muncii neremunerate în folosul comunității cu închisoarea. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Focșani. (IPJ Vrancea)