ULTIMA ORĂ VIDEO Surse: un rănit în accidentul din județul Buzău, dintre un tren și un microbuz, ar fi din Vrancea

0

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe DN 2B, în zona localității C. A. Rosetti din județul Buzău. Coliziunea s-a produs între un tren și un microbuz care transporta 14 persoane. Mai multe victime au rămas încarcerate și au avut nevoie de intervenția salvatorilor. Având în vedere numărul mare de ocupanți, a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Buzău.

La fața locului au fost concentrate echipaje medicale și de descarcerare atât din județul Buzău cât și din județul Brăila. În total au acționat 6 echipaje de prim-ajutor SMURD, 1 ambulanță pentru victime multiple, 7 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare și un post medical avansat. După triajul medical de la fața locului, 10 persoane au fost transportate la spital, 3 persoane au fost declarate decedate, iar 1 persoană prezenta răni superficiale și nu a necesitat transport la spital. (comunicat IGSU)

Potrivit unor informații de la fața locului, una din victimele acestui accident ar fi din comuna Nereju, județul Vrancea. Ea a fost preluată și transportată la spital de echipajul SMURD Făurei.