Tulnici: furt la un depozit de lemne

0

Trei tineri din Nereju sunt bănuiți că au furat mai multe bunuri de la un depozit de material lemnos din satul Greșu, comuna Tulnici:
Furt cercetat de polițiști
La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din Tulnici s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în noaptea de 21/22 octombrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea unui depozit de material lemnos situat pe raza satului Greșu, comuna Tulnici, de unde au sustras un pistol pneumatic de mare putere, 15 metri liniari de furtun aferent acestuia și un electromotor montat pe un tractor articulat forestier, ce aparținea unui bărbat din comuna Tulnici, sat Coza. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 5200 lei.
Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost identificați doi minori în vârstă de 16 ani și un tânăr de 21 ani, toți din comuna Nereju, principalii bănuiți de săvârșirea faptei. De asemenea cei trei tineri mai sunt bănuiți și de săvârșirea altor furturi care au avut loc în cursul anului pe raza comunelor Vidra și Tulnici. Mare parte din bunurile sustrase au fost identificate cu ocazia efectuării unor percheziții domiciliare la domiciliile celor trei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale și a recuperării prejudiciului cauzat.

IPJ Vrancea