Tinerii de la DGASPC Vrancea, prezenți la „East European Comic Con”

0

Tinerii beneficiari ai Centrului de Asistență și Sprijin Focșani, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, au participat, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, la cea de-a șaptea ediție „East European Comic Con”, eveniment desfășurat la Romexpo București. Excursia se încadrează în activitățile dedicate zilei de 9 mai – Ziua Europei, din cadrul proiectului „Suntem cetățeni europeni” și a fost organizată de către DGASPC Vrancea, cu sprijinul organizatorilor East European Comic Con București 2019.

East European Comic Con este locul în care se întâlnesc în fiecare an pasionații de jocuri pe calculator și seriale de succes. Astfel, la Romexpo, aceștia au avut ocazia de a se așeza pe tronul de fier și de admira actorii din Game of Thrones, The Hobbit, Spartacus sau The Vampire Diaries, printre aceștia îndrăgiții Adam Brown, Nicholas Brendon, Vladimir Furdik, Manu Bennett, Carice van Houten, Paul Welsey.

Zona dedicată gaming-ului a fost, pentru aceștia, cea mai mare atracție, oferindu-li-se aici posibilitatea de a testa, atât jocuri noi, cât și echipamente de ultimă generație. Zona de târg, în care diferiți expozanți din țară și din străinătate au venit cu numeroase produse, de la haine la benzi desenate, a reprezentat un alt punct de interes, oferindu-le participanților posibilitatea achiziționării unui suvenir care să le amintească momentele frumoase petrecute aici. (Sursa: DGASPC Vrancea)