Tineri găsiți pe stradă cu substanțe interzise. Unul din ei, prins în flagrant

0

Sâmbătă, 27 aprilie a.c., ora 12.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Focsani au depistat pe o stradă din municipiul Focșani un bărbat, de 26 ani, în timp ce consuma substanțe susceptibil a fi interzise. În momentul depistării bărbatul a aruncat din buzunar 10 pliculețe din plastic ce conțineau materie vegetală de culoare brun verzuie. Acesta a fost condus la sediul politiei iar în urma controlului corporal asupra sa au mai fost găsite 3 pliculețe ce aveau urme de materie vegetală brun verzuie.

Tot sâmbătă, ora 12.55, polițiștii focșăneni au identificat un alt bărbat, de 26 ani, din municipiul Focșani, iar în urma controlului corporal asupra acestuia au fost găsite un pliculeț ce conținea materie vegetală de culoare brun verzuie, un ambalaj din hârtie cu același conținut, un pachet de hârtie folosit la fabricarea de țigarete precum și o rolă din hârtie. În ambele cauze cercetările sunt continuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, substanțele fiind ridicate.

Rugăm cetățenii să vină în sprijinul autorităților, iar în situația în care observă persoane care prezintă simptome ale consumului de droguri, să reacționeze și să solicite sprijin medical de specialitate, pentru investigarea celor în cauză și luarea măsurilor care se impun. (IPJ Vrancea)