Spargere la Sihlea, furt de autoturism la Răstoaca

0

O casă a fost spartă în comuna Sihlea, iar un autoturism a fost ustras din Răstoaca şi abandonat la Boțîrlău, informează IPJ Vrancea.
Furt cercetat de polițiști
La data de 14 aprilie a.c., orele 18.15, polițiștii din Sihlea au fost sesizați de o femeie localitate, cu privire la faptul că în perioada 09-14 aprilie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa unui vecin, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
Din primele verificări efectuate cu operativitate, polițiștii au stabilit că principalul bănuit de săvârșirea faptei este un tânăr de 25 ani, care ar fi părăsit localitatea.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării tânărului și a documentării întregii activități infracționale.
Bărbat pus sub control judiciar
La data de 15 aprilie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile, pe numele unui bărbat din comuna Răstoaca, care în noaptea de 13/14 aprilie a.c., a sustras un autoturism de pe raza localității, pe care l-a abandonat ulterior în apropierea haltei Boțîrlău.