Șoferi băuți, duși la Spitalul Adjud pentru probe de sânge

0
  • La data de 06 august a.c. poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat în flagrant un bărbat de 47 de ani, din comuna Valea Seacă, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul comunal din localitate. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Adjud, unde i-au fost recoltate mostre  biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 04 august a.c. poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au depistat în flagrant un bărbat de 64 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Huruieşti. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Adjud, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 06 august a.c. poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat în flagrant un bărbat de 47 de ani, din comuna Valea Seacă, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul comunal din localitate. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Adjud, unde i-au fost recoltate mostre  biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)