Scrisoare emoționantă pentru sprijinirea tânărului IT-ist din Mărășești, care are nevoie de transplant de plămâni

0

Ne trezim de dimineață, bem o cafea pe fugă, ne facem planuri pentru ziua ce tocmai a început…Ne luăm copiii în brațe, îi pregătim pentru grădi, pentru școală, pentru viață … Alergăm spre serviciu, alergăm la întâlniri cu prietenii, alergăm peste tot…E greu, dar PUTEM!
Ionuț vrea și el… vrea să se trezească lângă familia lui, să își ia copilul în brațe, să îl plimbe cu căruciorul prin parc, să alerge la serviciu, la o bere cu prietenii, să facă sport, să respire, să TRĂIASCĂ! Din păcate, Ionuț nu poate! Nu poate alerga, nu-și poate ridica în brațe bebelușul, nu poate RESPIRA! În timp ce stă conectat la un tub de oxigen, poate doar să spere că o va face într-o zi…
Boala de care suferă nu are alt leac decât un transplant de plămâni. Un preț exorbitant pe care ar trebui să-l plătească, în speranța că îl va vedea pe Matei crescând. E o sumă uriașă pentru oricine, iar veniturile familiei nu ajung nici măcar pentru tratamentul lunar al lui Ionuț!
Bănuții se pot aduna doar cu ajutorul nostru, al oamenilor! S-a putut pentru Călin Farcaș, se poate și pentru Ionuț! Trebuie doar să ne deschidem inima și să înțelegem drama familiei Anghel! Să ne punem în locul lor și atunci vom ști cum ne dorim să reacționeze oamenii la drama noastră!
Ionuț, nu renunța! Luptă pentru familia ta, luptă pentru puiul tău Matei, luptă pentru tine! Noi suntem alături de tine!
Îl putem ajuta pe Ionuț donând în conturile deschise pe numele lui la Raiffeisen Bank sau în strângerea de fonduri organizată pentru el!

Titular cont: ANGHEL GEORGE-IONUȚ    
IBAN: RO66RZBR0000060008156517
Moneda: RON

Titular : GEORGE-IONUȚ ANGHEL
IBAN : RO53 RZBR 0000 0600 2000 1809
Moneda : EUR
Nume banca : Raiffeisen Bank
Cod Swift : RZBRROBU

PayPal: anghel_ionut_g@yahoo.com

Sursa: Mihaela Însurățelu