Primăria Focșani a lansat concursul pentru realizarea unui LOGO al municipiului

0

Primăria Municipiului Focşani organizează un concurs public pentru realizarea unui LOGO reprezentativ al Municipiului Focșani destinat a fi folosit în toate formele de comunicare vizuală. Concursul va avea loc ȋn perioada 2 octombrie – 5 decembrie 2017 şi are ca premiu 10.000 lei. Lucrarea câștigătoare trebuie să aibă un concept original, specific, să ia în considerare elementele de tradiție istorică și culturală a orașului, cu elemente care să aibă în vedere tendințele actuale, să fie ușor de identificat, să poată fi imprimată pe suprafețe mici fără a pierde din detaliile esențiale. La concurs pot participa toți românii cu vârsta de minim 18 ani, împliniți înainte de data de astăzi.

Organizatoric, concursul se desfăşoară ȋn perioada 2 octombrie – 5 decembrie 2017, cu următoarele etape:

02.10. – 31.10.2017 – ȋnscrierea lucrărilor ȋn concurs

01.11. – 30.11.2017 – jurizarea

05.12.2017 – anunţarea câştigătorului

  1. Inscrierea se face pe e-mail, la adresa [email protected]
  2. Jurizarea – Punctajul lucrărilor va fi, ȋn proporţie de 75%, din partea unui juriu profesionist – desemnat de către primarul Municipiului Focşani şi, ȋn proporţie de 25% de votul publicului – pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focşani.
  3. Anunţarea câştigătorului se face prin anunţ public, prezentarea lucrării şi premierea urmând a fi realizate ȋn cadrul unui eveniment public.

Incepând de astăzi Regulamentul de organizare şi desfăşurarea a concursului va fi făcut public pe site-ul instituţiei şi pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focşani:

www.focsani.info

www.facebook.com/primaria.focsani/