PNL îi dă replica primarului Misăilă

0

Primarul Cristi Misăilă și viceprimarul Marius Iorga au formulat astăzi (n.r. ieri) o serie de acuzații la adresa consilierilor locali ai Partidului Național Liberal, fără a prezenta vreo probă în dovedirea celor afirmate.

Președintele PNL Focșani, Nicu Tănase, anunță oficial că Misăilă și Iorga vor fi acționați în instanță dacă nu vor proba cele afirmate. ”Primarul Misăilă ar trebui pus la muncă de Oprișan pentru că de un an de zile nu face mai nimic în fruntea administrației locale. Când nu muncești pentru focșăneni ai timp să aduci opoziției acuzații nereale. În acest moment primarul Misăilă are două variante: ori aduce probe pentru a-și susține afirmațiile ori își cere scuze public. Dacă nu face unul din aceste lucruri, atunci se va alege cu un proces pentru că trebuie să răspundă pentru afirmațiile pe care le-a făcut. Insinuările primarului sunt jenante. Consilierii Puterii și ai Opoziției pot negocia proiecte în folosul cetățenilor. Nu în folos personal, așa cum a insinuat că am fi făcut. Dacă Misăilă nu poate înțelege acest lucru, nu este vina noastră. Mai mult, când colega noastră Ana Maria Dimitriu i-a pus pe masă promisiunile electorale din campania electorală, edilul a mototolit hârtia (FOTO 1). Un gest infantil. Poate că nu dorea să citească tot ce a promis focșănenilor acum un an”.

În altă ordine de idei, nu este vina consilierilor PNL că PSD nu și-a asigurat majoritatea simplă la ședința de ieri (n.r. joi), PSD având mulți oameni plecați în concediu. Dacă ar fi avut majoritate simplă, PSD putea să adopte o parte din proiecte. Asta arată calitatea administrației PSD și a activității desfășurate de primarul care nu mai știe cum să-și scuze incompetența.

În concluzie, PNL Focșani dezaprobă categoric maniera primarului și a viceprimarilor municipiului Focșani de a duce discuția către consilierii PNL, în condițiile în care administrația PSD a adus orașul în halul în care se găsește acum. Lipsa de activitate eficientă a primarului, violența sa verbală și atacurile nefondate sunt cele care-l caracterizează pe social-democratul care promitea focșănenilor câte-n lună și stele în urmă cu un an (FOTO2) și care s-a lăudat la ședința de ieri (n.r. joi) că a făcut 80 la sută din promisiunile electorale. Îi lăsăm pe focșăneni să analizeze promisiunile din imaginea atașată și să decidă cum stă Misăilă cu procentele.

Departament Comunicare PNL Focșani, 30 iunie 2017