Parc de joacă pentru copiii de la Centrul de zi din Mărășești

0

Autoritățile publice locale din Mărășești vor amenaja un spațiu de joacă pentru copiii de la Centrul de zi, aflat în subordinea Primăriei Mărășești. Locul de joacă va fi realizat în curtea Centrului, imediat după ce se va finaliza licitația pentru stabilirea firmei care va executa lucrările.

Pe lângă mobilierul necesar unui spațiu de joacă, în cadrul acestui proiect se va repara și gardul lateral. De asemenea, se va monta și un sistem de supraveghere.

Investiția este posibilă deoarece Primăria orașului Mărășești a reușit să obțină fonduri suplimentare în cadrul proiectului ”Şanse la integrare pentru copiii şi tinerii aflaţi în situaţii de risc din comunitatea Cartier Nou, Oraş Mărăşeşti, judeţul Vrancea”, în cadrul căruia se realizează și acest loc de joacă.

 ”Noi ținem foarte mult la copiii care beneficiază de serviciile Centrului de zi și din această cauză am făcut toate eforturile pentru reabilitarea lui. Finanțarea suplimentară am vrut să o investim tot în dezvoltarea centrului, prin realizarea unui spațiu de joacă pe care copiii îl așteaptă de mult timp”, transmite primarul Valerică Chitic.

PRIMĂRIA ORAȘULUI MĂRĂȘEȘTI

utilaje-scule-com