O tânără din Vrancea, carieră de succes în Dubai. Ea și-a făcut propria televiziune

0

Andreea Zoia avea doar 18 ani, în anul 2002, când a câștigat concursul Miss Podgoreanca. Tânăra este din Vrancea, din comuna Cotești, și doi ani mai târziu a plecat în Emiratele Arabe, la Dubai, cu un contract de hostessă, iar din acel moment viața s-a schimbat complet pentru ea. Frumusețea a ajutat-o să devină model, imagine pentru produse celebre, actriță. Nu i-a fost deloc ușor, dar a reușit prin propriile forțe și este mândră de evoluția ei profesională.

 „Puterea de a schimba stă în mâinile fiecăruia dintre noi. Ai nevoie numai de ambiţie, sete de cunoaştere, tenacitate şi încredere în tine. Şi, poate, şi de puterea de a trăi departe de casă. De a accepta schimbarea şi de a înţelege cum se vede viitorul de la mii de kilometri distanţă”, a declarat Andreea Zoia pentru revista Avantaje.

Andreea Zoia este, de asemenea, fondatoarea canalului webTV „Andreea.TV”, pe care l-a lansat pentru a crea o comunitate de oameni cu aceleași pasiuni și aceleași interese și prin care vrea să împărtășească sfaturi, abilități și tehnici de comunicare, să aducă în studio invitați de renume, specialiști NLP și să producă propriile evenimente dedicate comunității.

Mai multe amânunte despre cariera de succes a tinerei din Vrancea citiți AICI