O femeie din Adjud și-a pierdut geanta cu bani

0

Aflată în vizită la o rudă în localitatea Podu Turcului, o femeie din municipiul Adjud și-a pierdut geanta în care avea o sumă importantă de bani, atât lei cât și valută Geanta a fost găsite de o patrulă de jandarmi, iar femeia a intrat în posesia ei, conform ziarului Evenimentul, cotidian regional pentru județele Moldovei.

Eveniment rutier

La data de 18 august a.c., ora 11.30, pe str. Nicolae Titulescu din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-a prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)

Țigări confiscate de polițiști

 La data de 18 august a.c., ora 08.30, polițiștii adjudeni au depistat trei femei care ofereau spre vânzare țigări netimbrate. Asupra lor au fost găsite 56 pachete țigări, respectiv 1.120 țigarete.

Cele trei femei au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii 12/1990 R, iar țigările au fost ridicate în vederea confiscării. Astfel de activități vor continua și în perioada următoare. (IPJ Vrancea)