Nausica Mircea i-a impresionat pe danezi la Târgul de Modă din Copenhaga

0

Designerul focşănean Nausica Mircea a fost prezentă în perioada 3 – 5 februarie la unul din cele mai importante târguri de haine din Europa, “Copenhagen International Fashion Fair”, unde a prezentat o colecţie Pret-a-Porter pentru sezonul toamnă iarnă 2016 – 2017.

festival danemarca nausicaEvenimentul, la care au participat branduri consacrate din întreaga lume, a avut loc la Centrul Bella din Copenhaga, Danemarca, iar Nausica s-a declarat de-a dreptul încântată. “Un târg interesant, plin de viață şi informații! Seminarii de tendințe, saloane de designeri, o adevarată industrie de fashion sub același acoperiș! Oameni frumoși, relaxați si prietenoși!”, a postat creatoarea pe pagina de facebook Nausica Mode.

În urmă cu o săptămână, în perioada 28 -30 ianuarie,  Nausica Mircea a fost prezentă şi la Roma Fashion Week, unde a etalat o colecţie primăvară – vară. Creatoarea se bucură de un real succes atât la nivel naţional, cât şi internaţional, fiind desemnată cel mai bun designer de Pret-a-porter la Gala Star Awards 2015 şi  designerul anului 2015 la Bucharest Fashion Week.