Mărășești: Bătrân de 81 de ani, tâlhărit sub amenințarea cuțitului în propria casă

0

Doi tineri din Mărășești au fost arestați pentru 30 de zile pentru că au intrat pe fereastră în casa unui bătrân, l-au amenințat cu cuțitul și i-au furat 500 lei din portofel și o butelie. Pentru a nu putea anunța Poliția, cei doi au tăiat  și cablul telefonului fix din casa victimei, anunță IPJ Vrancea.
Tâlhărie cercetată de polițiști
La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii din Mărășești au fost sesizați de un bărbat de 81 ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 31/01 noiembrie a.c., în jurul orelor 24.00-01.00, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa pe o fereastră, au secționat cablul telefonului fix și amenințându-l cu un cuțit, i-au găsit și sustras dintr-un portofel suma de 500 lei, iar din holul locuinței au sustras o butelie de aragaz.
În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate, la data de 2 noiembrie a.c., polițiștii au depistat doi tineri în vârstă de 25, respectiv 18 ani ambii din orașul Mărășești, principalii bănuiți de săvârșirea faptei.
În baza mandatelor emise de Judecătoria Panciu din data de 2 noiembrie a.c., cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

IPJ Vrancea