Locuință complet renovată și utilată, oferită la Focșani de echipa „Visuri la cheie”

0

Echipa Visuri la cheie ajunge săptămâna aceasta în Focşani, pentru a le oferi unui tată şi fiicei lui un viitor mai bun şi o locuinţă complet renovată şi utilată.
„În 2012, Florențiu Cucu a îndeplinit toate procedurile necesare pentru a se putea căsători cu femeia pe care o iubea şi era însăcinată. Când fetiţa celor doi a împlinit doi ani, mama i-a părăsit şi a plecat cu un alt bărbat. La scurt timp, tatăl lui Florențiu a decedat, iar bărbatul a rămas doar cu fetiţa şi cu bunica acesteia. Cei trei se descurcă extrem de greu, cu un salariu foarte mic şi cu o pensie anticipată, şi nu reuşesc de fiecare dată să-şi achite toate ratele şi cheltuielile. Cu toate acestea, tatăl este dedicat complet fiicei sale, pe care o iubeşte enorm, şi îşi investeşte toate resursele în educaţia şi în fericirea acesteia. Toate celelalte lucruri pică pe planul secund, inclusiv reamenajarea locuinţei. Din păcate, condiţiile în care trăiesc cei trei sunt dificile şi au mare nevoie de ajutor. Cu toate că viaţa a fost dură cu ei, Florențiu nu a încetat niciun moment să spere şi să lupte pentru familia lui, dar şi pentru pasiunea sa, teatrul. Pentru că şi-a dorit întotdeauna să studieze actoria, în momentul de faţă activează într-o trupă de teatru unde lucrează cu elevi care au câştigat trofee sau au fost admişi la Facultatea de Teatru”, potrivit site-ului  emisiunii „Visuri la cheie”

Miercuri, de la 20:30, Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi vor contribui la schimbarea destinului familiei Cucu şi îi vor oferi un apartament superb, din care nu-i va lipsi nimic.