Liberalii din Consiliul Local Focșani vor ședință extraordinară pentru aprobarea terenului pe care se dorește construirea noului spital

0

Consilierii PNL au convocat pe 12 februarie o ședință extraordinară pentru aprobarea  solicitării de trecere a suprafeței de 62.000 mp teren situat în extravilanul municipiului Focșani în domeniul public al județului Vrancea, în vederea construirii Spitalului Județean. Consilierii liberali, care au și acordul consilierului PMP Costel Bîrsan, spun că e vorba de urgență și din acest motiv cer o ședință extraordinară, știut fiind faptul că l-au criticat tot timpul pe primarul Misăilă pentru apetitul acestuia de a-i chema în ședințe extraordinare. Liderul grupului PNL din Consiliul Local Focșani, Nicu Tănase, dar și colegii săi, Ana Maria Dimitriu și Dan Buzoi au organizat o scurtă întâlnire cu presa, în holul Primăriei, pentru a face precizări legate de această convocare.

”Avem informații că primarul Misăilă și baronul Oprișan s-au răzgândit și nu mai vor spital nou în Vrancea. Dacă e adevărat, ar fi inuman pentru zecile de mii de pacienți care-și doresc un spital civilizat la Focșani”, a precizat Nicu Tănase, liderul consilierilor PNL din CL Focșani

În plus, aleșii PNL i-au cerut edilului Cristi Misăilă să prezinte la ședința extraordinară, dacă va fi prezent, clarificări cu privire la terenul pe care va fi construi spitalul.

Cel mai probabil, edilii vor trata cu indiferență această solicitare de convocare a Consiliului Local, având în vedere faptul că la rândul lor vor convoca săptămâna viitoare o ședință ordinară a legislativului focșănean.