La ce numere de telefon pot face focșănenii sesizări privind curățenia din oraș

0

CUP Salubritate S.A. Focșani pune la dispoziția tuturor cetățenilor municipiului Focșani următoarele numere de telefon la care pot solicita diverse categorii de informații după cum urmează:

  1. La numărul de telefon 0237/621338 – Dispecerat CUP Salubritate S.A., disponibil non-stop, cetățenii pot primi informații despre:
  • programul de funcționare al societății, pentru toate compartimentele sale;
  • programul și graficul de colectare a deșeurilor menajere, reciclabile și vegetale pentru toate localitățile unde se prestează serviciul de salubritate;
  • punctele de încasare a facturilor emise de CUP Salubritate S.A., precum și programul de funcționare a acestora;
  • tot la acest număr pot face sesizări legate de activitatea serviciului de salubritate (menajeră și stradală), pe care le comunică ierarhic în vederea rezolvării operative.
  1. La numărul de telefon/fax 0237/622444 – Secretariat CUP Salubritate S.A., sunt furnizate, în intervalul orar 07.00-15.30, toate informațiile legate de activitatea societății, precum și programul de funcționare al acesteia. De asemenea, se primesc și se înregistrează toate adresele transmise pe fax, legate de activitatea pe care societatea o prestează și le comunică conducerii societății.
  2. La numărul de whatsapp0785.100.222 se pot primi non-stop sesizări legate de serviciile oferite de CUP Salubritate S.A., respectiv serviciul de salubritate menajeră și salubritate stradală. Aceste sesizări, care pot fi însoțite și de imagini foto, vor fi comunicate în termen util responsabililor, în funcție de natura lor, în vederea remedierii.

Sesizările, solicitările de informații etc. se pot primi și prin Formularul de contact, disponibil pe pagina de internet a societății: www.salubfocsani.ro. (sursa: Primăria Focșani)