Femeie rănită după ce a căzut de pe ATV, la Lepşa

0

O femeie din municipiul Galaţi s-a rănit în timpul unei plimbări cu ATV-ul, după ce a căzut de pe un astfel de vehicol. Incidentul s-a petrecut pe 1 mai, la Lepşa. În aceeaşi zi, poliţiştii au întocmit un dosar penal unui tânăr din judeţul Galaţi care conducea un ATV fără permis de conducere, tot în Lepşa, informează IPJ Vrancea:

La data de 1 mai a.c., orele 13.26, polițiștii din Tulnici au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, o femeie din municipiul Galați, în timp ce se plimba în calitate de pasager cu un A.T.V. pe raza satului Lepșa, a căzut de pe acesta, suferind mai multe vătămări corporale.
Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat din municipiul Galați, în timp ce conducea un A.T.V pe drumul forestier Lepșa – Horumbăț din extravilanul satului Lepșa, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului forestier.
În urma producerii evenimentului femeia, în calitate de pasager a căzut de pe ATV, suferind mai multe leziuni în zona feței.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 1 mai a.c., orele 12.50, pe DN 2L Lepșa, un tânăr de 22 ani, din comuna Vînători, județul Galați, a fost depistat în timp ce conducea un ATV, fără să dețină permis de conducere.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că ATV-ul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de un tânăr de 23 ani, din municipiul Galați, care cunoștea faptul că acesta nu deține permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea
Compartimentul Relații Publice