În atenția crescătorilor de animale

0

Grupurile de Acțiune Locală din județul Bacău, autorizate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, organizează sâmbătă, 18 mai 2019, în Centrul Orașului Dărmănești, două evenimente importante pentru dezvoltarea zonei rurale, atât pentru dvs. cât și pentru crescătorii de animale din zona dvs. Programul va fi astfel organizat:

– 12:00 – 13:00 Prezentarea utilajului expus “Abator containerizat și rulotă comercială mobilă”, ce își propune să rezolve intrarea în legalitate a sacrificării, procesării și comercializării animalelor (bovine, ovine, caprine, porcine) din fermele mici și medii;
– 13:00 – 15:00 “Soluții practice care să aducă plus valoare adăugată în ferme”, studiu de caz : – “Abatorul containerizat și rulota comercială mobilă”;
-“Planificarea și organizarea unei piețe/a unui magazin al micilor producători locali în Municipiul Bacău – avantaje și dezavantaje ”.

Întâlnire a reprezentanților GAL-urilor din Regiunea Nord-Est cu producătorii, crescătorii de animale și autoritățile locale, județene, regionale, în Sala de evenimente Central Ballroom Dărmănești (centrul orașului). Echipamentele și utilajele expuse vor fi aduse printr-un proiect comun al Grupurilor de Acțiune Locală din Bacău. Abatorul va fi adus de la Brașov, și poate fi văzut cu această ocazie de autorități și crescătorii de animale mai aproape de casa lor, fără a mai fi nevoiți să meargă o zi întreagă la Târgurile de profil din București, Cluj sau Iași.

În vederea planificării unei bune desfășurări a evenimentelor, vă rugăm să confirmați participarea dvs. la numerele de telefon:
– 0745541662 – Mihail Stângaciu, e-mail : mihail.stangaciu@galvaleamuresului.ro,
– 0785293619 –Alexandra Dobrițoiu,e-mail:alexandra.dobritoiu@galvaleamuresului.ro.

Sursa: Primăria Focșani