FOTO Surpriză de proporţii pentru echipa de volei speranţe a CSŞ Focşani

0

Joi, 17 mai, echipa de volei speranțe fete a CSS Focsani, antrenată de prof. Petrică Damian, a avut parte de un eveniment surpriză. În cadrul select al pensiunii Cerdac Cotesti, Agentia de Securitate, alături de un  grup de oameni de afaceri, interesați de ideea de responsabilitate socială și dornici să încurajeze sportul de performanță în rândul tinerilor, au prezentat voleibalistelor un dar special, constând în echipamente sportive și o instalație specială de antrenament, așa cum putine cluburi o au.

Antrenorul, prof. Petrică Damian, alături de directorul CSS Focșani, Dumitru Zisu, au multumit sponsorilor pentru generozitatea cu care au decis să se implice în finanțarea voleiului local, promitând rezultate la fel de bune ca cele de până acum și aceeași pasiune si implicare. Multumiri au venit și din partea echipei, prin vocea căpitanului, Flavia Obodariu, care a trecut în revistă performanțele de până acum, datorate multelor antrenamente, îndrumării antrenorului și  sprijinului oferit de părinți.

Fetele si-au primit echipamentele si au sustinut apoi o mică demonstrație la sala de sport, unde au folosit noua instalație de antrenament, beneficiind de aplauzele la fel de generoase ale sponsorilor prezenți, dar și de cele ale celor mai înfocați susținători, părinții. Echipa de volei sperante a CSS Focsani multumeste sponsorilor care, prin gestul lor, au dovedit interes față de viitorul sportului de performanță în Focșani și dorința de implicare în viața comunității locale.

TEXT: Gabriela Obodariu                                                                                                Fotografii: Geo Munteanu