FOTO Șoferul care s-a răsturnat cu mașina într-un șanț la Țifești, dus inconștient la spital

0

UPDATE: În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 15:50, în dispeceratul ISU-Ambulanță a fost anunțat un accident rutier pe raza comunei Țifești, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată într-un autoturism răsturnat într-un șanț cu apă.
La locul evenimentului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Panciu și o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Stației de Pompieri Vidra. Victima, un bărbat de aproximativ 65 de ani, a fost descarcerată și extrasă din autoturism după care a fost preluată și transportată la UPU Focșani, de ambulanța SMURD, în stare de inconștiență și prezentând politraumatisme.

Autoturismul a fost scos din șanț cu ajutorul unui utilaj aparținând unui agent economic de pe raza localității Țifești
În interiorul autoturismului, pompierii au găsit o borsetă cu documente, carduri și o sumă de bani pe care au predat-o organelor de poliție aflate la fața locului.

SURSA: ISU Vrancea