FOTO Serbare de sfârșit de an la Școala “Ștefan cel Mare”

0

Elevi, profesori și numeroși părinți s-au reunit joi, 15 iunie 2017, în sala multimedia a Școlii Gimnaziale ,,Ștefan cel Mare” din Focșani, la serbarea de sfârșit de an a claselor V -VII. Într-o atmosferă de sărbătoare, conducerea școlii a înmânat diplomele obținute la olimpiadele și concursurile școlare pe parcursul întregului an școlar, acestea insumand toate disciplinele.

Momentul a fost urmat de acordarea premiilor și mențiunilor pentru rezultatele la învățătură și disciplină de către diriginții claselor, bilanțul fiind unul îmbucurător pentru școală: 40 de diplome de merit pentru elevii care au absolvit anul școlar cu media 10, 120 de premii I, 73 de premii III, 20 de mențiuni din totalul de 316 absolvenți.

Tot în aceste zile, au avut loc și serbările de final de an ale claselor de grădiniță și ale celor de învățământ primar, în aceeași atmosferă caldă.

Urăm pe această cale tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice, o vacanță placută și activă! În același timp, școala pregătește doritorilor, pentru pe perioada verii, o serie de surprize.

Purtător de cuvânt al unității școlare, prof . Nicoleta Căinap