FOTO Săptămâna colindelor, la sediul Poliției Vrancea

0

Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie Județean Vrancea va fi gazda mai multor grupuri de colindători. De la mic la mare, cu vocile încărcate de emoţie, colindătorii au vestit naşterea Domnului Isus, aducând o bucurie aparte în sufletele poliţiştilor.                                            În prag de sărbători, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, au venit colindătorii, cu mic, cu mare, iar glasurile lor au adus spiritul sărbătorilor de iarnă și au bucurat inimile celor prezenți. Ieri, 18 decembrie, în sala de ședințe a Inspectoratului de Poliţie Județean Vrancea au răsunat, glasurile primilor colindători – Grupul Vocal Cantus care au susținut un recital de colinde tradiționale românești.

Astăzi, polițiștii vrânceni au primit vizita ansamblului ” Comoara Vrancei” din comuna Năruja și au fost încântaţi de colindele autentice şi vocile suave ale copiilor care au pus în scenă tradițiile și obiceiurile de iarnă și au adus în prim-plan portul popular. Talentaţi, entuziasmați şi plini de viaţă, cei mici dar și cei mari au primit admiraţia şi mulţumirile polițiștilor.

Într-o atmosferă de sărbătoare, micii colindători ai ”Rapsodiei Vulturene” și cei ai ”Clubului Exploratorilor” vor sosi mâine la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, păstrând tradiția. Le mulțumim frumos pentru urările de bine, le dorim să aibă parte de Sărbători Fericite și liniștite, alături de cei dragi sufletelor lor, asigurându-i totodată că şi în acest an vom fi la datorie pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă, pentru liniştea şi siguranţa comunităţii. (IPJ Vrancea)