FOTO Mobilizare pentru ajutorarea familiei tânărului din Adjud mort într-un accident în Anglia

0

Prietenii tânărului adjudean Nicu Manea, mort într-un accident de circulaţie petrecut duminică, în Marea Britanie, s-au mobilizat exemplar pentru ajutorarea familiei acestuia. Un prieten din copilărie al victimei a scris pe pagina de Facebook că pentru repatrierea trupului lui Nicu Manea este nevoie de bani, de care familia acestuia nu dispune. Prin urmare, îndeamnă la o colectă.

“Salutare dragi prieteni , 😞😞😞 din păcate astăzi am primit o veste cruntă, un bun prieten din copilărie (23 ani) și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașina în Anglia, în orașul Wellington, familia acestuia se afla în România si nu deține din păcate fondurile necesare pentru a îi repatria trupul acestuia, așadar în afara de sprijinul financiar ce îl voi putea oferi, doresc sa scot la licitație un tricou al echipei naționale de anul trecut (Găman) de la meciul amical cu naționala Lituaniei. Aceasta licitație pornește de la suma de 250
RON si se va încheia miercuri 26.07.2017 iar bani strânși vor merge către familia greu lovită de acest necaz. Sincere condoleanțe familiei. Share va rog !!!”, a scris Mihai Lungu pe pagina de Facebook.