FOTO Cum a dispărut coroana de flori depusă de USR la Mausoleul de la Mărășești

0

Organizația USR Vrancea a marcat Ziua Națională a României prin înființarea a două filiale, în comunele Păunești și Vulturu, și prin comemorarea eroilor la Mausoleul de la Mărășești și la Monumentul Eroilor din Păunești. La Mărășești, o delegație a USR Vrancea a depus o coroană de flori în incinta Mausoleului eroilor neamului. Coroana a rezistat numai câteva minute, pentru că, la puțin timp, la Mausoleu și-au făcut apariția premierul Viorica Dăncilă și președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Un personaj important din staff-ul demnitarilor nu a dorit ca înalții oaspeți să vadă o altă coroană decât a lor acolo, deși nu era scris nici un mesaj pe ea, astfel că a luat jerba de flori care nu deranja pe nimeni și a dus-o într-o altă încăpere.

După ce a plecat delegația oficială, reprezentanții USR au reintrat în mausoleu și nu au mai găsit coroana depusă. Apoi, și-au continuat drumul către Vulturu. Organizația USR Vrancea are acum cinci filiale, două în orașe, în Focșani și Adjud, și trei rurale, în Câmpuri, Păunești și Vulturu. Cele două filiale vrâncene nou înființate sunt conduse de Eugen Dan, la Vulturu, și Ticușor Asavei, la Păunești.

“Cele două filiale vrâncene nou înființate confirmă ecoul din ce în ce mai puternic în județ al mesajului USR, care îi încurajează pe toți oamenii onești să nu stea deoparte când e nevoie de implicarea lor și să contribuie la salvarea României de incompetență și hoție”, a spus președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte.