Firmele și cetățenii orașului Mărășești își pot plăti taxele și impozitele

0

Agenții economici și persoanele fizice din orașul Mărășești își pot plăti taxele și impozitele locale. Autoritățile anunță că luni, 9 ianuarie, s-a deschis anul fiscal pentru persoanele fizice și astăzi, 10 ianuarie, pentru persoanele juridice. Trebuie știut faptul că valoarea taxelor și a impozitelor nu s-a modificat față de anul trecut.

De asemenea, Primăria orașului Mărășești îi îndeamnă pe cetățenii orașului să își plătească obligațiile către bugetul local în prima parte a anului deoarece beneficiază de o bonificație de 10 procente dacă achită integral suma datorată până la data de 31 martie 2017.

Totodată,  persoanele care sunt scutite parțial sau total de plata impozitelor au obligația să depună o cerere în acest sens, la biroul de taxe și impozite până la data de 31 martie 2017, pentru a beneficia de deducere sau scutire, după caz, pentru anul în curs, altfel, scutirea se va aplica din anul următor.

”Îndemnăm locuitorii orașului nostru să vină să își achite obligațiile fiscale în primele trei luni ale anului pentru a putea beneficia de facilitățile pe care le au dacă își achită datoriile către bugetul local până la 31 martie. Primăria și Consiliul Local Mărășești nu au majorat taxele și impozitele în ultimii ani, pentru ca oamenii să poată să suporte aceste obligații fiscale ”, transmite primarul Valerică Chitic.

PRIMĂRIA ORAȘULUI MĂRĂȘEȘTI