Eveniment cultural, la Focșani: Traviata, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

0

Teatrul Oleg Danovski și Adrenalitera are deosebita plăcere de a vă invita joi, 23 mai, ora 19:00, la Casa de Cultură “Leopoldina Bălănuță”, la primul mare spectacol de operă cu orchestră live jucat la Focșani. Un eveniment grandios ce reunește pe scenă peste 100 de artiști, vedete ale artei lirice, cor, balerini și instrumentiști.
Traviata este un spectacol de operă în trei acte compusă de Giuseppe Verdi pe libretul în limba italiană al lui Francesco Maria Piave. La baza operei stă romanul lui Alexandre Dumas fiul, Dama cu camelii. Spectacolul se bucură de o distribuție de mare calibru, avându-i în rolurile principale pe unii din cei mai importanți artiști lirici ai momentului:
Renata Vari (soprana) în rolul Violettei Valery
Doru Iftene (tenor) în rolul lui Alfredo Germont și
Iordace Basalic (bariton) în rolul lui Giorgio Germont.
Alături de ei vor interpreta soliștii, orchestra și baletul teatrului Oleg Danovski sub conducerea maestrului Adrian Stanache.

Prețul biletului este de 130 de ron și se poate achiziționa cu 100 de ron până la data de 1 mai. Biletele se găsesc la Sediul Casei de Cultură Focșani sau la numărul de telefon: 0723.429.264.