Eveniment antreprenorial cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române – Conferință RePatriot, la Focșani

0

Miercuri, pe 24 Ianuarie 2019, sărbătorim împreună 160 de ani de la Unirea Principatelor Române printr-o conferința specială RePatriot, care va avea loc la Colegiul Național Unirea din Focșani, din strada Cezar Bolliac 15, de la ora 11.00. Acest eveniment este organizat de Fundația Romanian Business Leaders – prin #RePatriot și #VSFA, cu sprijinul Colegiului Național Unirea din Focșani, care împreună doresc să omagieze această importantă zi și doresc să transmită un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și urmașii noștri.
➡ Înscrie-te la conferință completând formularul de aici – https://repatriot.ro/conferinta-focsani-2019/.
Cu această ocazie, lansăm un Concurs de prezentări și proiecte cu două tematici la alegere pentru studenții și elevii români de pretutindeni:
1. Eseuri și prezentări pe temele ,,De ce iubim România, Românii de pretutindeni, Antreprenoriatul, Educația, Basarabia, Buna Guvernare și faptul că principiile sănătoase sunt baza unității și a unei construcții solide”.
2. Proiecte pe tema ,,Inovație și Dezvoltare”, care să urmărească următoarea structură: prezentarea unei probleme identificate într-o comunitate, soluția găsită, cum poate fi implementată și de ce resurse avem nevoie.
Pentru a participa la concurs vă rugăm să ne trimiteți prezentările/proiectele la office@repatriot.ro până la 16 ianuarie, la ora 19.00. Juriul va selecta cinci proiecte reprezentative care vor fi prezentate în cadrul conferinței printr-un pitch de 3 minute, iar lucrările remarcabile se vor regăsi ulterior pe site-ul www.repatriot.ro. Calitatea prezentării va fi un criteriu pentru desemnarea celor 3 câștigători, care se va face în cadrul conferinței unde ne dorim un moment consistent de intervenție din partea elevilor. Proiectele pot fi realizate individual sau în echipe de 1-3 elevi. Pregătim cărți de antreprenoriat și dezvoltare personală pentru toți participanții, oferite de Books Express și Fundația Romanian Business Leaders și premii speciale pentru primii trei clasați.
Conferința va avea loc în sala de festivități a Colegiului Național Unirea Focșani, unde se vor reuni membri ai RBL – RePatriot, antreprenori și personalități din alte domenii, elevi, parteneri și invitați care susțin proiectul RePatriot. Până acum și-au confirmat prezența: Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier, Felix Tătaru – Fondator GMP Group, Nicuța Enache – Fondator Osteria Ciao Niki – Mirabela Miron – Inițiator RestartHome, Feliciu Paraschiv – Director Paco Supermarkets, Liviu Macovei – Director Contliv, Andrada Ioniță – Community Officer Repatriot, Gabriel Aftenie – Babylon Consult și Marius Bostan – antreprenor, co-fondator FNTM și inițiator RePatriot. RBL reunește lideri de afaceri, manageri și experți care se constituie în cea mai importantă platformă națională de promovarea a antreprenoriatului românesc și generatoare unor proiecte de impact pentru societatea românească dintre care enumerăm: RePatriot, Antreprenoria, VSFA, Merito, SuperTeach, Antreprenoresti, Start-Up Bridge, Antrenament pentru viitor. (sursa: RePatriot)