Două școli din Mărășești vor fi reabilitate

0

Primăria Orașului Mărășești a reușit, în urma demersurilor întreprinse, să obțină finanțare de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru reabilitarea a două școli. Astfel, școlile cu clasele cu I- IV din Haret și Călimănești au fost incluse de în lista de investiții realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Școala cu clasele I – IV Haret va beneficia de fonduri pentru reabilitare și consolidare în valoare de 1.041.945 lei. Pentru proiectul de reabilitare  a Școlii Călimănești Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a prevăzut o finanțare de 520.150 lei.

 ”La școlile de la Haret și Călimănești urmează să fie efectuate lucrări ample de reabilitare, atât la exterior, cât și la interior. Cele două unități de învățământ vor avea un aspect în întregime schimbat, iar elevii și cadrele didactice vor beneficia de cele mai bune condiții pentru a-și desfășura activitatea”, a declarat primarul Valerică Chitic.

 PRIMĂRIA ORAȘULUI MĂRĂȘEȘTI