Doi hoți au încercat să-și ascundă urmele incendiind casa unei femei

0

În perioada 12 – 14.02.2018 persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinței unei femei din comuna Sihlea, prin forțarea și escaladarea geamului casei și au sustras mai multe bunuri, iar pentru ascunderea urmelor i-au incendiat locuința. A rezultat astfel distrugerea mai multor bunuri și deteriorarea altora, prejudiciul cauzat fiind în valoare totală de 46.000 de lei.

În urma cercetărilor și a celor trei percheziții domiciliare efectuate, la data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au identificat principalii suspecți în cauză, și anume doi bărbați, cu vârsta de 40, respectiv 20 de ani, ambii din comuna Sihlea, jud. Vrancea.

La data de 8 martie a.c., în urma prezentării acestora  Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cei doi fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea. Cercetările continuă, în vederea probării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale ce se impun. (IPJ Vrancea)