Cursuri gratuite de calificare pentru cetățeni de etnie romă și pentru cei din mediul rural

0

Dacă ești antreprenor, inactiv/șomer/ă, de etnie romă sau locuiești în mediul rural proiectul pe care îl dezvoltăm ți se potrivește de minune.
Prin proiectul ,,O șansă pentru fiecare’’ ne dorim o colaborare între antreprenori și grupul țintă al proiectului (persoane inactive, șomeri, romi, persoane din mediul rural). Grupul țintă va beneficia de cursuri de calificare pe anumite domenii de calificare. Singura grijă a antreprenorilor este de a-i angaja pe cei care vor termina cursurile de calificare.
Vom oferi șansa persoanelor inactive/șomerilor, de etnie romă sau persoanelor din mediul rural să își găsească mult mai repede un loc de muncă indiferent de vârstă, astfel încât ajutăm la scăderea șomajului și a creșterii nivelului de trai al oamenilor. Îi vom ajuta să își îmbunătățească nivelul de cunoștințe, de competențe inclusive prin evaluarea și certificarea competențelor dobândite în sistem non-formal și informal.
Scopul nostru îl reprezintă creșterea ocupării în regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Centru și Nord-Est, prin furnizarea de servicii personalizate de informare și consiliere profesională, formare profesională, evaluare și certificarea competențelor dobândite și mediere pe piața muncii.
Data: 22 februarie
Ora: 15:00
Locația: Va fi anunțată cu câteva zile înainte.
Eveniment informativ.
Cursurile sunt gratuite.
Bonus – se oferă subvenție după terminarea cursului, maxim 1.800 lei.
Vârsta de participare – 18-64.
Link pentru înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1pf5TIoHbNto7aPafhVyNTd_Dgum4HQdE75NZTGgz79Q/edit