CSȘ Focșani, locul I la volei speranțe după două turnee

0

După ce săptămâna trecută echipa de minivolei fete a terminat al doilea turneu, derulat la Brăila, pe primul loc în grupă, a venit  rândul speranțelor, antrenate tot de prof. Petrică Damian să dea măsura valorii lor în turneul desfășurat acasă, sâmbătă și duminică.

Echipele participante la turneul de speranțe din acest week-end și care fac parte din Seria C, CSS Focșani, CSM B București, CSM Râmnicu Sărat și CSM Ploiești au jucat un volei de calitate, făcând să răsune sala de aplauze pe parcursul meciurilor, desfășurate în sala Liceului cu Program Sportiv Focșani.

Fetele noastre, Raluca Georgiana Soare- căpitan, Flavia Maria Obodariu, Alessia Sima, Alessia Dima, Diana Elena Bozbici,  Andreea Elena Grigoraș, Ruxandra Maria Grosu,  Alexandra Elena Diac,  Ioana Bădin, Elena Sandu, Valeria Robu, au reușit să se claseze pe primul loc în grupă după primele două turnee, CSM B Bucuresti si CSS Bacau având fiecare câte un turneu mai puțin. Speranțele de la Focșani au pierdut meciul cu CSM  B București, dar au reușit să obțină două victorii, 3-1 cu CSM Râmnicu Sărat și 3-0 cu CSM Ploiești.

Următorul turneu la care vor participa speranțele din Focșani va fi pe 3-4 martie 2018 întrucât, fiind 5 echipe în grupă, una dintre echipe nu joacă la câte un turneu, așa că la turneul din 3-4 februarie, desfășurat la Rm. Sărat, focșănencele vor sta acasă.

 Urmează, prin urmare, 3 luni de antrenament pentru echipa de  volei speranțe, care trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri pentru a se putea califica la turneul semifinal, într-o grupă cu adversare foarte puternice.

SURSA: Gabriela Obodariu