Conferință la Focșani cu tema ”Tânărul de azi, Antreprenorul de mâine”

0

Pe 16 Aprilie, ora 12:00, la Ateneul Popular ”Maior Gheorghe Pastia” din Focșani are loc conferința  Tânărul de azi, Antreprenorul de mâine”.

“V-a fost dor de noi? Pentru că avem vești bune! Așa cum ați văzut și pe rețelele de socializare, prin școli și prin microbuze, VSFA Focșani revine cu un nou eveniment.  Conferința “Tânărul de azi, Antreprenorul de mâine” va avea loc la data de 16 Aprilie, ora 12:00, locația – Ateneul Popular “Maior Gheorghe Pastia”.

Odată cu acest eveniment vei avea ocazia de a învăța cum să îți depășești teama de eșec și cum uneori e mai bine să pierzi o bătălie pentru a câștiga războiul. Subiectul de bază este, după cum ți-ai dat seama, teama de eșec și cum să învățăm să acceptăm că mai și pierdem, de ce pierdem și cum ne ajută. Bineînțeles, acesta nu este un îndemn la a încerca să pierzi intenționat! Totodată, lansăm o provocare participanților noștri mai ambițioși. Concursul nostru de creație te așteaptă să îi completezi formularul de înscriere din descrierea evenimentului nostru pe Facebook: vei vedea mai multe detalii despre cum îți poți prezenta ideile asupra temei “Eu și Viitorul: Ce ne oferim?”. Pune-ți imaginația la încercare scriind un eseu, trimițându-ne o prezentare sau un filmuleț… Cerul e limita! Iar dacă ne vor plăcea ideile tale, în ziua conferinței vei primi unul dintre premiile noastre surpriză pe care le-am pregătit și de care suntem siguri că îți vor plăcea!” (organizatori)