CL Focșani dă bani greviștilor de la Poliția Locală

0

După ce Poliția Locală din Focșani a amenințat cu un amplu miting de protest, iar orice încercare de conciliere cu autoritățile a eșuat, Primăria bagă mâna în pungă și găsește bani ca să le dea polițiștilor norma de hrană revendicată.POLITIA LOCALA

Consiliul Local este convocat marți, 6 octombrie, în ședință extraordinară, care are 3 puncte pe ordinea de zi. Primul dintre ele vizează aprobarea normei de hrană pentru polițiștii locali, în condițiile în care Focșaniul e ultimul municipiu reședință de județ din țară în care polițiștii fac foamea.

Totodată, se va discuta și despre creșterea salariilor. Iată care vor fi proiectele care urmează să fie discutate pe 6 octombrie:

  1. proiect de hotărâre privind aprobarea acordării normei de hrană personalului Poliției Locale a municipiului Focșani;
  1. proiect de hotărâre privind stabilirea creșterilor salariale pentru personalul angajat în aparatul de specialitate al Primarului municipiului Focșani, aparatului permanent de lucru al Consiliului local al municipiului Focșani și în instituțiile publice locale din subordine sau de sub autoritatea Consiliului local al municipiului Focșani;
  1. proiect de hotărâre privind majorarea drepturilor salariale ale dnei. Pascaru Carmen, consilier juridic, gradul II, clasa de salarizare 42, gradația 5 în cadrul Aparatului permanent de lucru al Consiliului local al municipiului Focșani.