Ce spune Direcția de Dezvoltare Servicii Publice despre luminile aprinse în oraș pe timpul zilei

0

Direcția de Dezvoltare Servicii Publice aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Focșani că se efectueaza lucrări zilnice de mentenanță și service a instalațiilor de iluminat public fapt pentru care este posibil, ca pe unele tronsoane, iluminatul sa funcționeze și pe timpul zilei.

Lucrările presupun un ansamblu de operații și activități pentru executarea de manevre programate pentru remedierea deranjamentelor, urmărirea functionalității instalațiilor, verificarea, reglarea sau înlocuirea unor piese, executându-se, pe cât posibil, fără întreruperea furnizării serviciului. Aceste lucrări au ca scop menținerea în parametrii optimi de funcționare a instalațiilor de iluminat public pentru a asigura reducerea riscului de accidente rutiere, creșterea siguranței activităților pe durata nopții dar și reducerea cheltuielilor de exploatare a instalațiilor electrice de iluminat. 

Pentru informații sau sesizări referitoare la iluminatul public, cetățenii pot apela telefonul cetățeanului pus la dispoziție, respectiv 0237.922.

Biroul de presă DDSP