Ce jucătoare de tenis vin la ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”

0

”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, oferit de Primăria Municipiului Focșani și organizat cu susținerea Consilului Județean Vrancea mai are o săptămână până la startul întrecerilor de pe tabloul calificărilor. Cea mai importantă competiție sportivă internațională a Vrancei din ultimele decenii, prezentată de Tenis Club Focșani și Federația Română de Tenis aduce pe Arenele George Bucuroiu din baza sportivă a CS Unirea Focșani junioare și tinere senioare din Europa, Statele Unite ale Americii, America de Sud, Australia, Asia. Cea mai bine clasată dintre sportivele ce vor evolua la ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea” este Ilona Ghioroaie, care a participat și le precedentele două turnee de la Focșani, ocupanta locului 391 WTA, și câștigătoare în acest an a turneelor de 15.000$ din Antalia, Turcia, și de la Sajur, Israel. O urmează patru jucătoare care ocupă poziții între 419 – Alexandra Perper, finalista din 2017 a ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, și 450- Miriam Bianca Bulgaru.

Cea de a 13-a ediție a turneului internațional de tenis de la Focșani, dotat cu premii de 15.000$ și 12 puncte WTA, pentru câștigătoare, nu era posibilă dacă nu se bucura și de susținerea oferită de sponsorii principali Pandora, Premium Porc Group, Deep Serv, Crama Tata si Fiul de sponsorii  Scorpion, DJTS, Head, Rotary Varana, Migami, Artifex, Subway, Dulcofruct, Dili Beauty Shop ca și de partenerii Trattoria da Giuseppe, Tenuta Odobesti, Cerdac Cotesti, MonaFarm, Rompeisaj, Aqua Carpatica, Carrefour, Zboina, Rotaract, Interact, Tricotton Junior, C.J. al Elevilor

”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CS Vrancea” beneficiază și în acest an de susținerea partenerilor din presa scrisă, audio-vizuală și on-line locală și națională.

Tuturor sponsorilor principali, sponsorilor și partenerilor ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”  organizatorii le mulțumesc pentru că le sunt alături și că fac posibilă continuarea unui turneu internațional de mare tradiție ce menține Focșaniul pe harta locurilor importante cu tenis din țară și din lume.

Petrică BUTUC, ofițer de presă al ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”