Atenție, șoferi! Vizibilitate redusă pe DN2-E85

0

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă, cu vizibilitatea redusă pe alocuri sub 70 de metri, pe DN 2 Roman – Bacău şi Adjud – Mărăşeşti, pe DN 25 Galaţi – Tecuci, pe DN 15D Roman – Vaslui şi pe alte artere rutiere din judeţe aflate în partea de est a ţării, precum Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea.

Pentru a circula în siguranţă şi pentru a evita producerea unor evenimente rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență, cu viteza adaptată în permanenţă condițiilor meteo existente, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care îl precedă, precum şi să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

Meteorologii au emis, astăzi, avertizări cod galben de ceață pentru mai multe județe, inclusiv pentru Vrancea. În continuare se află sub cod galben, până la ora 17.00, localitățile Adjud, Mărășești, Păunești, Homocea, Ruginești, Garoafa, Movilița, Pufești, Ploscuțeni, Tănăsoaia, Corbița, Boghești.